Mooie nagels

Mooie nagels

Mooie nagels zorgen ongetwijfeld voor een verzorgde en krachtige uitstraling. Ze geven je heel wat zelfvertrouwen. Bij Sun & Nail Art ben je aan het goede adres voor het plaatsen gellak, gelnagels, acrylnagels of een klassevolle french manicure.

Wat is het verschil tussen gellak, gelnagels en acrylnagels?

Het is niet eenvoudig om het verschil te kennen tussen als deze nagelbehandelingen. Daarom maakten we dit handige overzicht. 

Het resultaat van alle nagelbehandelingen is gelukkig hetzelfde: mooie, verzorgde nagels die je doen stralen als een echte klasse vrouw!

Dit overzicht toont de verschillen tussen de nagelbehandelingen: 

  Gellak Gelnagels Acrylnagels
Korte omschrijving Soak Off Gel, zoals nagellak, maar veel sterker, onder een lamp uitgehard Gelmassa onder een lamp uitgehard Poeder en vloeistof, wordt niet uitgehard

Mogelijke benamingen en merken

Gelpolish, Soak off gel, 
Gelish, Shellac,
I-lak, gellaken, colorgel
 Pronails, ...  ...

Verlenging mogelijk

Houdbaarheid

3 tot 4 weken 3 tot 4 weken 3 tot 4 weken

Sterkte

     

Flexibiliteit

Afweekbaar

     

Geurloos

       

Natuurlijk

       

Glanzend

       

Droging

led of uv lamp  led of uv lamp lucht

Bijwerken of bijvullen

       

Lees hier meer over de verschillende nagelbehandelingen:

Nagelbehandeling op maat

Zie je het bos door de bomen niet meer? Geen probleem. Onze nagelstylistes geven u, op basis van uw wensen en voorkeur het juiste advies op maat! Voor welke nagels u dus ook kiest, onze nagelstylistes gebruikt de juiste kwaliteitsproducten met kennis van zake. Een slechte ervaring met een bepaalde nagelbehandeling wordt vaak veroorzaakt door het slecht plaatsen. Bij Sun & Nail Art ben je aan het goede adres!