Permanente make-up

Permanente make-up

Met permanente make-up geeft Sun & Nail Art uw gezicht een jeugdige en dynamische uitstraling. Op basis van een aantal kleine en essentiële correcties maken we uw look weer natuurlijker.

20 jaar ervaring tot uw dienst!

Isabel Vandecasteele, zaakvoerster van Sun & Nail Art, is dé specialist voor het plaatsen van permanente make-up. Isabel beschikt over niet minder dan 20 jaar ervaring en blijft zich continu bijscholen met de nieuwste inzichten en technieken. U bent dus in goede handen voor deze, toch ingrijpende, behandeling.

Door bepaalde punten in het gelaat op een perfecte manier te accentueren wordt er een verbetering van uw natuurlijk uiterlijk bekomen. Overwin je angst en kom erover praten met ons.

Wenkbrauwen

Er wordt rekening gehouden met het natuurlijke huid-en haartype. De wenkbrauwen worden voorgetekend en de vorm wordt samen besproken. Het resultaat zijn natuurlijke wenkbrauwen met een sprekend uiterlijk.

Ogen

Bij de ogen houden we rekening met de vorm, de oogopslag en de natuurlijke smaak. Het kan zowel op het onder- als bovenooglid aangebracht worden. Dit geeft een natuurlijker effect dan een potloodlijntje.

Lipcontour

De vorm en de kleur worden samen met u uitgezocht. Het kleurpigment kan de natuurlijke kleur van de lippen benadrukken. Het resultaat zijn prachtig volmaakte lippen.